Rijschool Nieuw-Vennep

Ben je op zoek naar de juiste rijschool om je autorijlessen te volgen? Boek dan een kennismakingsles bij Rijschool Nieuw-Vennep. De rijschool is gevestigd in Hoofddorp maar Nieuw-Vennep valt binnen het lesgebied.

Rubens Rijschool rijdt ook in Nieuw-Vennep!

Het kiezen van een rijschool die bij jou past is best een lastige keuze maar wel een heel belangrijke.

De kwaliteit van de lessen, het plezier dat je hebt tijdens je rijopleiding en het vertrouwen dat je opbouwt achter het stuur zijn erg belangrijk voor een goed behaald rijbewijs en veilig rijgedrag.

Bij Rubens Rijschool ben je aan het juiste adres. Als kleine rijschool garandeer ik een persoonlijke aanpak met altijd dezelfde rijinstructeur.

Dit betekent dat je kunt rekenen op persoonlijke begeleiding, heldere instructies, en directe antwoorden op al je vragen.

Rubens Rijschool Hoofddorp

Wil je meer informatie of wil je een kennismakingsles van 60 minuten voor slechts 40 euro boeken? Vul dan vandaag nog het kennismakings formulier in!

Het gezicht achter Rubens Rijschool?

Hey ik ben Ruben, rijinstructeur en eigenaar van Rubens Rijschool. Sinds een aantal jaar ben ik rijinstructeur en leid ik met veel enthousiasme jongvolwassenen op tot zelfverzekerde en verantwoordelijke bestuurders.

Een korte blik op mijn achtergrond en mijn reis naar het worden van een rijinstructeur: Na 26 jaar als kok te hebben gewerkt, besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Mijn interactie met jongeren bracht me naar het vak van rijschoolinstructeur.

Na het voltooien van mijn opleiding en het opdoen van waardevolle ervaring bij een gerenommeerde rijschool, voelde ik me klaar om mijn eigen pad te bewandelen – en zo is Rubens Rijschool ontstaan!

Rijbewijs B

Bij Rubens Rijschool kan je terecht voor rijlessen in categorie B, oftewel autorijlessen. Met een rijbewijs in categorie B ben je bevoegd om auto’s te besturen met een maximumgewicht van 3500 kg. Vanaf de leeftijd van 18 jaar mag je zelfstandig de weg op.

Ik bied diverse autorijlespakketten aan. Het is raadzaam om een kennismaking les te boeken, omdat dit mij in staat stelt om jou een goed advies op maat te geven. Tijdens deze kennismaking les kan ik jouw niveau beoordelen en op basis daarvan adviseer ik welk autorijlespakket het beste bij je past.

2toDrive

Als je 16,5 jaar oud bent en graag je rijbewijs wilt halen, is het mogelijk om bij mij te starten met het nemen van rijlessen. Deze speciale rijlessen worden 2toDrive genoemd. Met 2toDrive kun je eerder je rijbewijs behalen en onder begeleiding van een vertrouwde begeleider praktijkervaring opdoen.

Wanneer je op je 17e slaagt voor het praktijkexamen, mag je met een begeleider naast je op de openbare weg deelnemen aan het verkeer.

Opfriscursus

Herken je het gevoel? Je hebt al een tijdje je rijbewijs, maar elke keer dat je achter het stuur kruipt, voel je de zenuwen opkomen. Misschien vermijd je zelfs stiekem de auto. Dit is een situatie waar veel mensen mee te maken hebben.

Hoewel je officieel de weg op mag, kunnen gevoelens van onzekerheid of zelfs angst ervoor zorgen dat autorijden niet leuk meer is. Ook kunnen nieuwe verkeersregels, borden, of het begeleiden van een 2toDrive-jongere uitdagend zijn.

Voor al deze situaties bied ik de opfriscursus aan.