Rijschool Heemstede

Het is zover, je kunt beginnen met autorijles maar welke rijschool in Heemstede moet je kiezen?

Dit is een vraag die vaak opkomt zodra je besluit om je rijbewijs te halen. De kwaliteit van de lessen, het plezier dat je hebt en het vertrouwen dat je krijgt tijdens je rijopleiding zijn van cruciaal belang. Een goed behaald rijbewijs legt de basis voor veilig rijden.

Rubens Rijschool geeft ook les in Heemstede!

Rubens Rijschool in Hoofddorp is een eenmanszaak, wat betekent dat je altijd dezelfde rijinstructeur hebt.

Hierdoor kun je rekenen op persoonlijke begeleiding, duidelijke uitleg en directe antwoorden op al je vragen.

Dus woon je in Heemstede vraag dan vandaag nog een kennismakingsles aan bij Rubens Rijschool.

Rubens Rijschool Hoofddorp

Wie is Ruben?

Hey ik ben Ruben de eigenaar van Rubens Rijschool. Ik sta klaar om jullie te begeleiden op de weg, letterlijk! Al geruime tijd ben ik vol enthousiasme bezig met het trainen van jongvolwassenen, zodat ze zelfverzekerd en verantwoordelijk achter het stuur kunnen zitten.

Bij mij mag je rekenen op een combinatie van kwaliteit, expertise en toewijding. Mijn unieke lesmethode zorgt ervoor dat iedereen zich direct op zijn gemak voelt, ongeacht leeftijd of ervaring. Of je nu net begint of al wat meer ervaring hebt, mijn aanpak is altijd afgestemd op jouw behoeften.

Ik geloof sterk in een persoonlijke aanpak op maat. Laten we eerlijk zijn, elke bestuurder is anders. Daarom verdien jij een unieke benadering die perfect bij jou past. Ik begrijp dat iedereen op zijn eigen tempo leert en daarom pas ik mijn lessen daarop aan.

Samen gaan we de weg op in de regio’s Heemstede, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en alle omliggende gebieden. Ik vind het een voorrecht om jou te begeleiden bij het leren autorijden. Tijdens onze lessen behandelen we alle aspecten van het autorijden, zodat je vol vertrouwen en goed voorbereid het praktijkexamen kunt afleggen en succesvol kunt behalen!

Maak vandaag nog een afspraak voor een kennismakingsles en ervaar zelf mijn persoonlijke manier van lesgeven!

De tarieven

Bij Rubens Rijschool kies je uit verschillende rijles pakketten. Zo kies je altijd het pakket wat het beste bij jou past. Onze rijlespakketten bieden voordelen ten opzichte van losse rijlessen, waardoor je voordeliger uit bent.

Tijdens een kennismakingsles krijg ik een goed beeld van jouw startniveau. Na deze kennismaking bespreken we samen mijn bevindingen en geef ik je een passend advies over welk rijlespakket het meest geschikt is voor jou. Ik geef advies, maar de uiteindelijke beslissing ligt altijd bij jou! Kijk hier voor alle tarieven.

Het lesgebied

Ik bied autorijlessen aan van maandag tot en met vrijdag, van 08:00 uur tot 17:00 uur. Je rijdt in een handgeschakelde Volkswagen T-Cross, een betrouwbare en comfortabele compacte SUV.

Door de verhoogde zitpositie van deze auto heb je een beter zicht op de weg, wat zowel de veiligheid als je zelfvertrouwen tijdens het rijden bevordert.

Het lesgebied omvat verschillende plaatsen, waaronder Heemstede, Hoofddorp, Rijsenhout, Nieuw-Vennep, Beinsdorp, Hillegom, Bennebroek, Cruquius en Vijfhuizen.

De rijlescamera

Ik maak tijdens de rijlessen gebruik van een speciale lescam instructiecamera, speciaal ontworpen voor instructeurs. Deze compacte camera legt tijdens het rijden het kijk- en rijgedrag van de leerling vast. Op deze manier kunnen leermomenten tijdens de les direct worden vastgelegd en besproken.

Je voortgang bijhouden via de PlanGo App

Ik houd tijdens de rijlessen nauwlettend jouw persoonlijke rijvoortgang bij. Met behulp van de gratis PlanGo leerlingen App heb je altijd toegang tot je digitale leskaart. Via de app kan je zelf je voortgang in de gaten houden, maar ook belangrijke aspecten van je rijopleiding volgen.

Bovendien dient de app als je persoonlijke agenda, waarin je kunt zien wanneer je volgende rijles is of wanneer je theorie- of praktijkexamen gepland staat. Met deze handige tool blijf je altijd op de hoogte en kan je jouw rijopleiding optimaal organiseren.