Over mij

Rubens Rijschool

Hey daar! Mijn naam is Ruben, en ik ben hier om jullie de weg op te helpen, letterlijk dan. Al een aantal jaar ben ik met veel enthousiasme bezig met het opleiden van jongvolwassenen tot zelfverzekerde en verantwoordelijke bestuurders.

Een op maat gemaakte persoonlijke aanpak is dan ook waar ik voor sta. Want laten we eerlijk zijn, geen enkele rijder is hetzelfde. Jij verdient een unieke benadering die bij jou past

Waarom kiezen voor Rubens Rijschool?

Wie is Ruben?

Een beetje achtergrond over mijn reis naar het rijinstructeurschap: Na 26 jaar als kok gewerkt te hebben, besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Mijn ervaring met jongeren bracht me naar de wereld van rijschool instructeur.

Na mijn opleiding en het opdoen van ervaring bij een gerenommeerde rijschool, was ik er klaar voor om mijn eigen weg in te slaan – en zo is Rubens Rijschool ontstaan!

Wat kan je van mij verwachten?

Kwaliteit, deskundigheid en gedrevenheid. Mijn persoonlijke stijl van lesgeven zorgt ervoor dat iedereen zich bij mij thuis voelt – jong of oud, beginners of gevorderden. Jouw rijopleiding zie ik als maatwerk, want ik begrijp dat geen twee leerlingen hetzelfde zijn. Iedereen leert op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo.

In de regio Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Hillegom, Heemstede en alle omliggende gebieden gaan we samen de weg op, en leer ik jou met plezier autorijden. Alle kennis en vaardigheden van het autorijden komen aan bod zodat jij goed voorbereid je praktijkexamen in gaat en die met succes aflegt!

Kortom;

Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met jou op pad te gaan en je te begeleiden naar het felbegeerde rijbewijs. Samen zullen we de wegen verkennen, uitdagingen aangaan en ervaringen delen die je een zelfverzekerde en bekwame bestuurder zullen maken. 

Mijn passie voor lesgeven en mijn persoonlijke aanpak zorgen ervoor dat elke les niet alleen leerzaam maar ook plezierig is. Samen werken we toe naar dat bijzondere moment waarop jij vol trots jouw rijbewijs in handen hebt. Laten we samen de weg op gaan en jouw rijavontuur beginnen!

Vraag nu een kennismakingsles aan

Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Of boek direct een kennismakingsles en ervaar zelf mijn persoonlijke aanpak.

Na de kennismakingsles geef ik je advies over welk lespakket het beste bij je past.