Opfriscursus Autorijden

Opfriscursus Autorijden. Je hebt al een tijd je rijbewijs maar toch breekt het zweet je uit als je de auto in stapt. Of misschien ontwijk je de auto wel stiekem.

Veel mensen hebben hier last van. Officieel mag je de weg op maar door bijvoorbeeld onzekerheid of zelfs angst kan het zijn dat je autorijden niet leuk vindt. Maar ook voor mensen die moeite hebben met de (nieuwe) verkeersregels of -borden of een begeleider van een 2toDrive-jongere is onze opfriscursus ideaal.

Afgestemde rijlessen op jouw onzekerheden en angsten

De opfriscursus van Rubens Rijschool is bedoeld om jouw zelfvertrouwen te vergroten en controle over de auto te herwinnen.

De rijlessen worden door mij op maat gemaakt en richten zich op jouw behoeften, met extra aandacht voor uitdagende verkeerssituaties. Na de cursus stap je met vernieuwd vertrouwen weer achter het stuur.

De opfriscursus behandelt de recentste verkeersregels, verbetert je rijvaardigheid en maakt je vertrouwd met moderne auto-technologieën. 

Lesauto Rubens Rijschool Hoofddorp

Of je nu lange tijd niet hebt gereden, na een ongeval onzeker bent geworden, specifieke vaardigheden wilt oefenen de opfriscursus is geschikt voor diverse situaties.

Kortom;

Met de opfriscursus van Rubens Rijschool overwin je, je angsten, fris je, je rijtechniek op en zit je weer vol zelfvertrouwen achter het stuur. Met de opfriscursus vergroot je, je zelfstandigheid en neem je weer veilig deel aan het verkeer.