Kennismakingsles aanvragen

Vraag nu je kennismakingsles bij Rubens Rijschool aan!

Contact Info

Adres

Maria Tesselschadelaan 103 - Hoofddorp

Email

info@rubensrijschool.nl

Telefoon

06-19141877

KvK

85602361

Volg ons

Vraag nu je kennismakingsles bij Rubens Rijschool aan

Ik geloof in een persoonlijke benadering zodat elke leerling zich comfortabel en zelfverzekerd voelt op de weg.

De kennismakingsles is ontworpen om jou een voorproefje te geven van wat ik jouw te bieden heb en om samen te bepalen welk lespakket het beste bij jou past.

Bij de kennismakingsles staat net zoals bij de gewone rijlessen persoonlijke aandacht, duidelijke uitleg en een ontspannen sfeer centraal.

Vraag nu je kennismakingsles bij Rubens Rijschool aan!

Klaar voor de kennismakingsles? Dit staat je te wachten als ik je ophaal!

De kennismaking begint al voordat we de auto instappen. Ik kom je thuis ophalen en stel mezelf netjes voor, niet alleen aan jou, maar vaak ook aan je ouders. Een foto momentje bij het wegrijden? Dat kan zeker! Wil je liever eerst plaats nemen op de passagiers stoel? Geen probleem dit is allemaal mogelijk.

Zodra jij in de bestuurdersstoel zit bespreken we hoe de stoel moet worden ingesteld en de riem moet worden gedragen. Een korte demonstratie van sturen volgt en ik leg de werking van de pedalen uit. In het begin concentreren we ons op het gaspedaal, het enige pedaal dat ik zelf niet heb!

We rijden ongeveer 45 minuten op een rustige weg, meestal op een industrieel terrein. Hier kun je wennen aan het sturen, gasgeven en remmen. Het doel is om je vertrouwd te maken met de basisprincipes van autorijden.

Ongeveer 10 tot 15 minuten voor het einde van de les keren we terug naar de basis. Hier bespreken we samen hoe de proefles is verlopen. Je hebt nu een goed beeld kunnen krijgen van hoe de instructies tijdens de lessen zullen zijn.

Naast praktische rijvaardigheden, laat ik je kennismaken met de middelen die we gebruiken. Dit omvat veel visuele ondersteuning met plaatjes, een demonstratie van de instructiecamera in de auto en een sneak peek van de Plango leerling app.

Na de les geef ik je de tijd om thuis te overwegen of je verder wilt gaan. Als je besluit door te gaan, krijg je de download link en inloggegevens voor de Plango leerling app. Geen haast, geen gedwongen beslissingen.

Ik geef altijd een advies op basis van wat ik denk dat je nodig hebt, maar onthoud dat het slechts een advies is, geen garantie. Tot aan je examen worden de kosten berekend als pakketprijs, omdat ik geloof dat investeren in extra lessen belangrijker is dan te snel examens afleggen.

Bij Rubens Rijschool begint jouw rijavontuur met een kennismakingsles die niet alleen informatief is, maar ook een aangename ervaring biedt. Ik kijk ernaar uit om samen met jou de weg op te gaan!