Contact

We're Ready, Let's Talk!

Contact Info

Adres

Maria Tesselschadelaan 103 - Hoofddorp

Email

info@rubensrijschool.nl

Telefoon

06-19141877

KvK

85602361

Volg ons

Ontdek de vrijheid op de weg met Rubens Rijschool!

Ben je klaar om de weg op te gaan en de vrijheid van autorijden te ervaren? Rijinstructeur Ruben van  Rubens Rijschool begrijpt dat het halen van je rijbewijs een belangrijke stap is in het bereiken van onafhankelijkheid en zelfvertrouwen.

Neem de eerste stap naar onafhankelijkheid en zelfvertrouwen op de weg. Stuur een Whats App bericht naar 0619141877 of vul hier meteen het contactformulier in.

Waarom kiezen voor Rubens Rijschool?

Waarom kiezen voor Rubens Rijschool?

Rubens rijschool is een eenmanszaak. Zo heb je altijd dezelfde rijinstructeur. Hierdoor ben je verzekerd van persoonlijke begeleiding, duidelijke uitleg en direct antwoord op al je vragen.

Ruben zorgt voor een leertraject dat is afgestemd op jouw individuele behoeften en vaardigheden. Of je nu een beginner bent of je rijvaardigheden wilt verbeteren, Ruben zorgt voor het perfecte programma voor jou.

Kwalitatief hoogwaardig rijonderwijs hoeft niet duur te zijn. Rubens Rijschool biedt concurrerende tarieven en verschillende lespakketten aan, zodat het behalen van je rijbewijs betaalbaar blijft.

Onze lesauto is uitgerust met de nieuwste technologieën en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Ruben zorgt zo dat jij leert rijden in een comfortabele en moderne omgeving.